Lleida
10 - 19° C (pluja)
97% 26 km/h

16 novembre 2018

Coneix la ciutat de Barcelona a un preu molt econòmicLa capital catalana és una de les destinacions turístiques més visitades.


La capital catalana és una de les destinacions turístiques més visitades, tant a nivell nacional com a nivell internacional. I és que la ciutat rep milions de turistes a l'any a causa de la seva àmplia oferta cultural, gastronòmica i d'oci.

En ocasions, l'usuari no disposa d'un elevat pressupost, de manera que no s'atreveix a viatjar fins a Barcelona. No obstant això, a continuació es proposen algunes alternatives perquè aquest no gasti més diners del compte, però al mateix temps, sense que hagi de renunciar a cap de les meravelles d'aquesta esplèndida ciutat.

No dubtis a buscar ofertes d'avió

L'avió és l'opció més barata, ja que hi ha diverses companyies de baix cost que faran que el viatge sigui molt econòmic. Diàriament surten vols des de diferents punts d'Espanya fins a la capital catalana. A més, l'aeroport del Prat es troba pròxim a la ciutat, de manera que no resultarà cap problema desplaçar-s'hi.

 

 

Tan sols deu quilòmetres separen l'aeroport del centre de la ciutat, i hi ha dues maneres molt econòmiques d'arribar-hi. Una d'elles és mitjançant el tren, els bitllets tenen un preu d'uns quatre euros el trajecte. L'altra manera d'arribar és amb autobús, per poc més de dos euros.

Com puc llogar un apartament turístic?

Una altra forma d'estalviar diners és a través d'un apartament de vacances. L'usuari podrà reservar-lo a través d'Internet. Hi ha empreses, com Apartum.com, les quals li ofereixen els apartaments a un preu molt econòmic.

Aquest tipus d'allotjaments es troben molt ben situats. N'hi ha de molt propers al centre, de manera que l'usuari s'estalviarà els diners del transport, però també n'hi ha a l'extraradi de la ciutat o en poblacions properes, els quals seran encara més barats.

Quins avantatges té un apartament turístic?

El viatger podrà gaudir de comoditat i intimitat. Aquests apartaments ofereixen tots els serveis dels quals disposaria l'usuari si es trobés a la seva llar, és a dir, no haurà de sortir cada dia a menjar fora, ja que disposa de cuina per preparar el seu menjar. A més, també hi ha apartaments amb terrasses o balcons amb esplèndides vistes, i fins i tot d'altres amb piscina, la qual sufocarà la calor durant els dies d'estiu.

Què puc fer gratis a Barcelona?

El visitant podrà passejar pel seu passeig marítim, en el qual prendre un refresc en un dels seus múltiples xiringuitos. També podrà gaudir dels amplis espais verds que li ofereix Montjuïc. A més, aquesta zona de la ciutat disposa de miradors, a través dels quals el visitant podrà delectar-se amb vistes panoràmiques de la ciutat.

Si a l'usuari li agrada l'art, la seva visita al Parc Güell i de la casa Batlló són obligatòries. En aquests llocs podrà deixar-se sorprendre per l'originalitat de l'obra de Gaudí.

El visitant també podrà optar per passar el dia fora del centre de la ciutat. Per fer-ho, el barri de Gràcia o la zona de Poble Sec són estupendes opcions. Aquests llocs disposen d'una agenda cultural molt variada amb diferents plans per a realitzar.

 

(Nota: El link inclòs en aquesta pàgina està enllaçat a contingut extern no relacionat amb www.lamanyana.cat).

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: