Lleida
14 - 25° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

22 maig 2018

Desmantellada una empresa per frau alimentari i detenen 14 personesLa firma burgalesa elaborava productes de baixa qualitat alterant la seva composició i comercialitzant ultracongelat a tot Espanya sota l'etiquetatge de carn de boví.


La Guàrdia Civil ha detingut catorze persones després de descobrir un frau alimentari d'abast nacional en una empresa càrnia burgalesa que elaborava productes de baixa qualitat alterant la seva composició i comercialitzant ultracongelat a tot Espanya sota l'etiquetatge de carn de boví.

Els agents van constatar que, almenys des de 2002, els diferents elaborats a la planta, distribuïts generalment com ultracongelats, podien arribar a contenir menys del 25% de carn bovina.

Segons ha explicat la Subdelegació del Govern, la naturalesa d'aquests productes, com hamburgueses o mandonguilles, impedia descobrir l'engany, una cosa que només era possible mitjançant una anàlisi en un laboratori especialitzat.

Fruit d'aquesta operació, s'han detingut i posat a disposició judicial a 14 persones pels delictes de Estafa i Contra els Drets dels Consumidors.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: