Lleida
15 - 30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

25 maig 2018

El nombre de víctimes mortals per l'incendi a la Torre Grenfell de Londres augmenta a 12La policia britànica diu que "és massa aviat" per determinar les causes de l'incendi


Scotland Yard ha confirmat que l'incendi d'aquest dimecres a la Torre Grenfell, a l'oest de Londres, ha deixat 12 morts i 68 ferits, 18 dels quals es troben en estat crític. Una xifra que "tristament augmentarà en les properes hores i fins i tot dies", ha explicat el comandant de la policia metropolitana de Londres, Stuart Cundy. El foc ha cremat un bloc d'habitatges socials de 27 plantes al barri de Notting Hill on viuen aproximadament 500 persones. Un incendi "sense precedents" pel que fa a "la virulència i la velocitat a la qual s'ha estès", ha afegit Cundy, que ha insistit que encara "és massa aviat" per determinar les causes de la tragèdia.

"La investigació serà llarga i complexa i durarà encara diversos dies", ha explicat Cundy. Nombrosos residents i veïns de la Torre Grenfell havien denunciat des de l'any 2012 el mal estat de l'edifici, alertant de l'antiguitat d'alguns sistemes de seguretat i del mal funcionament del sistema elèctric.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: