Lleida
-2 - 9° C (sol)
97% 26 km/h

23 febrer 2018

El nou fiscal en cap anticorrupció va intentar frenar un dels escorcolls contra Ignacio González, segons la Cadena SERMoix va haver de rectificar després que la junta de fiscals acordés tirar endavant amb el registre


El nou fiscal en cap Anticorrupció, Manuel Moix, va intentar aquest dimarts que un dels escorcolls hores després contra l'expresident de la Comunitat de Madrid Manuel Moix no es dugués a terme, segons ha informat la Cadena SER. La petició, a més, tenia l'aval del fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, però va ser la "rebel·lió" de la junta de fiscals Anticorrupció la que finalment va permetre tirar endavant l'operatiu. Els fiscals de l'operatiu contra González van convocar la junta de fiscals, d'acord amb l'article 27 de l'estatut de la Fiscalia quan hi ha una discrepància, i Moix va haver de rectificar i accedir que es fes el registre contra l'expresident madrileny, que continua detingut.

En declaracions ala Cadena SER, Moix assegura que aquestes discrepàncies són habituals entre els fiscals i que la decisió de la junta no és "vinculant", tot i que ell va acabar accedint a acatar la decisió de la majoria. Altres fonts, però, van recalcar que la junta per desautoritzar la decisió d'un cap es convoquen "poques vegades".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: