Lleida
12 - 21° C (pluja)
97% 26 km/h

15 octubre 2018

Els forenses no troben signes d'agressió sexual a la nena de 10 mesos de Torroella de Montgrí i el detingut queda lliureL'autòpsia no determina l'origen de la mort però no descarta que pugui ser per causes naturals, com ara una infecció


Els forenses no han trobat signes d'agressió sexual a la nena de 10 mesos que la seva mare va portar ja morta al CAP de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) el dissabte al vespre. Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 26 anys que convivia amb la mare de la criatura per les circumstàncies estranyes de la mort de la petita. L'arrestat ha quedat en llibertat, després que la policia hagi deixat sense efecte la detenció, tot i que està citat a declarar dimarts al jutjats d'instrucció.

L'autòpsia ha revelat que les ferides que el nadó tenia a la zona íntima (i que inicialment van fer sospitar que podia haver estat víctima d'una violació) són superficials i que no hi ha esquinçaments ni lesions internes. L'autòpsia no ha pogut determinar l'origen de la mort però no descarta que pugui ser per causes naturals, com ara una infecció. Els forenses faran proves complementàries (com anàlisis de mostres, sang i orina) per intentar determinar com va morir.

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home de 26 anys (que vivia amb la mare de la nena, una germana de la petita de 2 anys i una altra companya de pis) a Torroella de Montgrí per les "circumstàncies anòmales" de la mort del nadó. En concret, la mare de la criatura, acompanyada de familiars, va portar la nena de 10 mesos al CAP de Torroella cap a tres quarts de vuit del vespre de dissabte.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: