Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

La dona i filles de Millet i l'esposa de Montull neguen que sabessin que despeses personals eren pagades pel PalauClara Millet: "S'han dit moltes mentides i hem patit una massacre mediàtica durant vuit anys"


La dona i filles de Fèlix Millet i l'esposa de Jordi Montull han negat aquest dilluns que tinguessin coneixement que despeses personals com obres a casa, viatges o casaments eren pagats amb diners del Palau de la Música. Marta Vallès, Clara i Laila Millet Vallès, i Mercedes Mir han declarat com a responsables civils a títol lucratiu i com a responsables civils subsidiàries pels diners desviats pels dos exmàxims dirigents de l'entitat musical cap a les arques familiars.

En el cas de la família Millet, les tres dones han assegurat que no els estranyava les grans despeses que tenia la família, ja que s'ho podia permetre pel patrimoni familiar i els molts càrrecs que tenia el pare. Per la seva banda, Mir ha dit que els números els portava el seu marit i que els viatges pensava que li havia regalat Millet.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: