Lleida
10 - 19° C (pluja)
97% 26 km/h

16 novembre 2018

L'ONU reclama a Espanya que protegeixi els menors dels "efectes perjudicials de la tauromàquia"El Comitè dels Drets del Nen vol prohibir l'entrada a les corrides als menors de 18 anys així com també que es facin toreros


L'ONU ha reclamat a Espanya que protegeixi els menors d'edat dels "efectes perjudicials" de les corrides de toros. En un informe de seguiment dels drets dels infants elaborat per les Nacions Unides, es recomana "prohibir la participació dels nens de menys de 18 anys com a toreros o com a espectadors en els esdeveniments de tauromàquia".

La recomanació s'inclou en el punt 25 de l'informe, elaborat pel Comitè dels Drets del Nen, aprovat en la seva sessió 77ena, el 2 de febrer. A més de protegir els nens dels efectes nocius dels toros, l'informe també insta l'Estat espanyol a fer més en educació i en la protecció de menors, amb recomanacions com la de combatre "els estereotips de gènere" dels llibres de text o el currículum escolar, o fomentar que tots els menors tinguin un accés igualitari als llibres, el transport o el menjador escolar que no deixi en situació de desavantatge els nens de famílies desfavorides.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: