Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

Marhuenda afirma davant del jutge que “mai” ha pressionat Cifuentes ni ha intentat influir en cap procés judicialDemana disculpes a la cap de gabinet de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Marisa González, per haver-li dit ‘zorra’


El director del diari ‘La Razón’, el barceloní Francisco Marhuenda, ha afirmat aquest dimecres davant del jutge Eloy Velasco de l’Audiència Nacional que “mai” ha pressionat la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ni ha intentat influir en cap procés judicial. Marhuenda i el president del diari, Mauricio Casals, han declarat avui com a investigats, el que abans es coneixia com a imputats, per un delicte de coacció. Presumptament van pressionar Cifuentes perquè no denunciés un seguit d’irregularitats que han donat lloc a l’operació policial que ha comportat la detenció de l’expresident madrileny Ignacio González.

Després que s’hagi filtrat una conversa telefònica de Marhuenda amb un altre dels detinguts en l’operació policial, Edmundo Rodríguez, conseller del diari, el director de ‘La Razón’ sí ha demanat perdó a la cap de gabinet de Cifuentes, Marisa González, a la que en aquella conversa titllava de ‘zorra’. “No vaig estar en el meu dia més brillant”, ha afirmat. “I que consti que no li vaig dir perquè fos dona, que jo només tinc filles”, ha afegit. “Va ser un comentari col·loquial desafortunat”, ha reconegut.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: