Lleida
10 - 22° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

17 octubre 2018

Deu morts i almenys cinc desapareguts en les riuades de MallorcaEls cadàvers han estat trobats en els municipis de s 'Illot, Artà i Sant Llorenç


Deu persones han mort i almenys cinc han desaparegut després dels desbordaments de torrents a la comarca de Llevant de Mallorca, on s'han registrat fins a més de 230 litres de pluja per metre quadrat.

Una de les víctimes mortals, trobada aquest matí pels equips de rescat, segueix sense identificar. Els cadàvers han estat trobats en els municipis de s 'Illot, Artà i Sant Llorenç, la localitat més afectada per les pluges torrencials.

L'exalcalde d'Artà Rafael Gili, de 71 anys, de l'extinta Unió Mallorquina, va morir ofegat en aquesta localitat, de la qual va ser regidor en dos períodes, entre 2004 i 2005 i en la legislatura 2007-2011.

Entre les víctimes mortals figuren també dos britànics -les identitats de moment es desconocen- que viatjaven ahir a la nit en un taxi quan el fort corrent d'aigua provocada pel desbordament d'un riu va atrapar el vehicle a la localitat de Sant Llorenç des Cardassar.

En aquests moments els equips de rescat continuen buscant a almenys cinc persones desaparegudes a la comarca del Llevant de Mallorca ia la localitat de Sant Llorenç, ha informat la Guàrdia Civil, que assegura que hi ha més d'un centenar de persones desplaçades dels seus domicilis i reallotjades.

Després de la riuada que ahir va assolar la localitat mallorquina de Sant Llorenç, prop de 400 professionals de diferents serveis d'emergències busquen els desapareguts, inclosos efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME).

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: