Lleida
19 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

20 juny 2018

Ryanair cobrarà un extra pel transport a bord de dos equipatgesLa mesura s'aplicarà a partir del dia 1 de novembre a tots aquells passatgers que no tinguin l'embarcament prioritari.


Els passatgers de Ryanair hauran de pagar un extra per poder dur a bord dos peces d'equipatge de mà a partir del proper 1 de novembre, ha anunciat avui l'aerolínia irlandesa de vols econòmics.

D'acord amb aquesta mesura, només els viatgers amb "Embarcament Prioritari", que inclou Plus, Flexi Plus i Family Plus, podran pujar a l'avió amb una bossa i una maleta de mà, un servei que costa cinc euros addicionals en fer la reserva del bitllet o sis euros si s'afegeix després.

"Tots els altres clients (sense Embarcament Prioritari) podran pujar un sol equipatge petit a l'avió, mentre que el més voluminós haurà de baixar a celler, lliure de càrrecs, a la porta d'embarcament", va explicar Ryanair en un comunicat.

Aquests canvis en la política d'equipatges formen part del seu programa d'atenció al client "Sempre Millorant" i l'objectiu és "animar" als usuaris a "facturar el seu equipatge i reduir el nombre de passatgers amb dues maletes o embalums a les portes de embarcament ".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: