Lleida
14 - 25° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

22 maig 2018

Trump diu que té el "dret absolut" a compartir informació amb RússiaSegons 'The Washington Post', el mandatari va revelar recentment informació secreta sobre l'EI al ministre rus d'Exteriors


El president dels EUA, Donald Trump, ha assegurat avui que té el "dret absolut" de compartir informació amb Rússia perquè vol que Moscou "intensifiqui la seva lluita" contra l'Estat Islàmic (EI) i el terrorisme.

Trump va respondre així al seu compte de Twitter al diari The Washington Post, segons el qual el mandatari va revelar recentment informació secreta sobre l'EI al ministre rus d'Exteriors, Serguei Lavrov, el que ha estat desmentit per la Casa Blanca.

"Com a president, volia compartir amb Rússia (en una reunió programada oficialment a la Casa Blanca), el que tinc el dret absolut de fer, fets relacionats amb el terrorisme i la seguretat de vol de les línies aèries", va escriure Trump.

"Raons humanitàries, a més vull que Rússia intensifiqui la seva lluita contra EI i el terrorisme", ha afegit per explicar els motius.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: