Lleida
13 - 26° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

21 maig 2018

Un home intenta atemptar contra un furgó policial al centre de ParísL'agressor dels Camps Elisis ha mort en l'atac


L'home que avui va fer topar el seu vehicle contra un furgó policial a l'avinguda dels Camps Elisis de París ha mort, segons ha anunciat el ministre d'Interior de França, Gerard Collomb.

"Les forces de l'ordre a França han estat de nou l'objectiu", va dir davant la premsa Collomb, que va assegurar que es va tractar d ' "una temptativa d'atemptat" i que l'amenaça al país, en estat d'emergència des de novembre de 2015, segueix sent "molt elevada".

L'home, que portava una bombona de gas, un fusell automàtic Kalashnikov i armes blanques, va haver de ser tret del cotxe en flames pels gendarmes després que aquest explotés.

"Per als que es pregunten sobre la necessitat de certes lleis (antiterroristes), vam comprovar avui que França les necessita, perquè si volem perllongar de forma eficaç la seguretat dels nostres conciutadans cal adoptar una sèrie de mesures", va dir el ministre, en al·lusió a un projecte de llei que ja ha creat polèmica a la magistratura i en les organitzacions pro-drets humans.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: