Lleida
15 - 30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

25 maig 2018

ASAJA veu perillar les exportacions de fruita i verdura al Regne Unit per culpa del BrexitTemen que els britànics es decantin per països del Magreb


L'organització agrària ASAJA veu perillar les exportacions de fruita i verdura de productors de l'estat espanyol al Regne Unit per culpa del Brexit. Temen que els britànics es decantin per països del Magreb, amb els quals tenen previst signar convenis.

El president d'ASAJA Lleida, Pere Roqué, juntament amb el vicepresident de l'entitat agrària a nivell estatal i president d'ASAJA València, Cristóbal Aguado, han participat aquest dijous en el Comitè Mixt Franco-Italo-Espanyol de Fruites i Verdures que s'ha celebrat a Roma convocat pels ministeris d'agricultura dels països implicats.

ASAJA ha alertat de les conseqüències que l'activació formal del Brexit pot tenir en les exportacions agràries cap al Regne Unit, ja que està previst que signi convenis amb països del Magreb, segons Roqué. L'estat espanyol és un dels principals proveïdors de fruita i verdura del mercat britànic "i veiem perillar aquest important flux comercial", ha dit.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: