Lleida
15 - 30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

25 maig 2018

El Govern nomena Carmel Mòdol director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries AgroalimentàriesHa cursat estudis d’Enginyer Tècnic Agrícola, especialitat d’Explotacions Agropecuàries i d’Enginyer Agrònom en l’especialitat de Fitotècnia


El Govern ha nomenat aquest dimarts Carmel Mòdol director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries. Nascut a Montoliu de Lleida l’any 1958, Mòdol ha cursat estudis d’Enginyer Tècnic Agrícola, especialitat d’Explotacions Agropecuàries i estudis d’Enginyer Agrònom en l’especialitat de Fitotècnia a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de Lleida per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Així mateix, ha estat col·laborador tècnic en treballs de recerca al Departament de Ciència del Sòl i Climatologia de l’E.T.S.E.A.LL. i des del 1981 fins al 1998 ha realitzat cursos sobre ordenació del territori, cooperativisme agrari, fructicultura, economia, comptabilitat, desenvolupament i jornades tècniques amb la publicació de treballs de recerca.

Durant el període1986-2000, Mòdol ha treballat en diferents empreses internacionals del sector agrícola. I del 1996 constitueix una empresa dedicada a la producció i comercialització de fruita dolça.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: