Lleida
2-18° C (sol)
97% 26 km/h

27 febrer 2017

Els carnissers i xarcuters del Pallars Jussà treballen per innovar en les presentacions de la carn de corder



Es tracta d'una iniciativa encarada a la propera festa Pallars terra de corder, que tindrà lloc el 30 d'abril a Tremp


Els carnissers, xarcuters i restauradors del Pallars han participat en un curs per aprendre a desenvolupar nous productes elaborats amb carn de corder. Aquest taller s'emmarca dins del programa 'Al teu gust, aliments del Pallars'. Es tracta d'una iniciativa encarada a la propera festa 'Pallars terra de corder', que tindrà lloc el 30 d'abril a Tremp, on es busca la màxima implicació dels sectors que treballen amb corder de la zona.

La idea és fomentar la innovació en les presentacions d'aquesta carn que repercuteixin en el consum. Durant el taller, el cuiner Mariano Gonzalvo, ha elaborat un seguit de receptes de 4a i 5a gamma com ara pernil cuit, espatlla marinada i rostida, pit farcit, botifarra de verdura, paté de campanya i productes amb corder picat.

Més informació a l'edició en paper o accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaç



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats