Lleida
10 - 19° C (pluja)
97% 26 km/h

16 novembre 2018

JARC demana centrar el suport en l'activitat agrària productiva i els professionals en la futura PAC de després del 2020L'organització defensa una agricultura "proveïdora d'aliments de qualitat i segurs, que ompli els pobles i que continuï preservant uns espais amb gran valor ambiental i socioeconòmic"


JARC reitera, que si realment es vol garantir el futur de l'alimentació i de l'agricultura europea, "cal apostar per un model productiu amb agricultors i ramaders professionals" en la futura PAC de després del 2020. En aquest sentit, l'organització agrària destaca que cal apostar per un model d'agricultura amb agricultors professionals perquè "del contrari, no hi haurà futur per aquesta activitats econòmica i s'incrementarà la dependència alimentària europea".

"Necessitem una agricultura proveïdora d'aliments de qualitat i segurs, que ompli els pobles i que continuï preservant uns espais amb gran valor ambiental i socioeconòmic", segons el president de JARC, Francesc Boronat. A la vegada, l'organització aposta per "un paisatge que contribueixi a la sostenibilitat ambientalment" que, segons JARC, "només serà possible amb pagesos que hi treballin".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: