Lleida
15 - 30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

25 maig 2018

La Diputació de Lleida iniciarà en un mes la construcció del nou Hospital Veterinari de TorrelameuLa institució finança amb 6,2 MEUR la totalitat de la inversió necessària perquè la UdL pugui desenvolupar el doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal


Els equipaments necessaris per al desplegament del doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal de la Universitat de Lleida (UdL) segueixen el calendari previst. La Diputació de Lleida ha anunciat que iniciarà en un termini màxim d'un mes la construcció del nou edifici de la Unitat quirúrgica docent de Serveis Veterinaris de la UdL al municipi de Torrelameu (Noguera), amb un pressupost de 2,4 milions d'euros.

El nou equipament cobrirà les necessitats formatives de l'estudiantat i serà el nucli de l'hospital veterinari de referència a les comarques lleidatanes i el nucli del Campus Universitari de Torrelameu. Les obres de l'hospital veterinari s'iniciaran després que la diputació lleidatana hagi finalitzat l'edifici situat al campus de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) de la UdL, que acull l'aulari i l'equipament docent per als estudis de Veterinària. La Diputació de Lleida finança amb 6,2 milions d'euros la totalitat de la inversió necessària perquè la UdL pugui desenvolupar aquesta titulació.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: