Lleida
-2 - 9° C (sol)
97% 26 km/h

23 febrer 2018

La DOP Les Garrigues omple les Biblioteques de Lleida i les escoles del territori amb punts de llibreL’objectiu principal és impulsar la DOP Les Garrigues en territori autonòmic i potenciar la cultura de l’oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen en el consum quotidià.


El president de la DOP Les Garrigues, Sr. Enric Dalmau, ha fet entrega a la vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Sra. Rosa Pujol, dels punts de llibre per a la biblioteca de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues distribuirà entre totes les biblioteques de Lleida, en total 41, aquests punts de llibre, que també s’han fet arribar a tots els nens de les escoles dels municipis de les cooperatives inscrites a la Denominació d’Origen.

Aquesta acció s’engloba dins de la campanya de comunicació ‘L’important de la vida’ que està portant a terme la DOP Les Garrigues per tal de fomentar la cultura i coneixença de l’oli d’arbequina verge extra.

DOP Les Garrigues

La DOP Les Garrigues neix fa més de 40 anys com a segell de certificació de qualitat i origen del seu oli d’oliva verge extra arbequina, arran de la iniciativa i pròpia necessitat de productors, avançats al seu temps, que formaven part d’un territori que va trencar esquemes per oferir un producte cada dia més competitiu i que porta més d’un terç de segle entre els millors olis d’oliva del món. Avui en dia ja són 21 les cooperatives-operadores associades, que representen la producció de 24 municipis, preveient el seu creixement en breu.

Informació i fotografia: DOP Les Garrigues

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: