Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

La FCAC alerta que el mercat de la poma està "col·lapsat" amb estocs de Golden "molt superiors als de fa un any"La Federació de Cooperatives demana que es faciliti l'arrencada d'arbres per reduir la producció


La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha alertat que el mercat de la poma està "col·lapsat", amb poques operacions i amb estocs de Golden "molt superiors als de fa un any". L'organització ho ha constatat després de participar a la reunió del Grup de Contacte França-Itàlia-Espanya que es va aquest dimecres fer a Roma per analitzar el mercat de fruita de llavor.

Segons el responsable de fruita de la FCAC, Albert Capdevila, aquesta situació es deu a l'elevada producció de poma, sobretot de Golden, que se suma "a un mercat cada vegada més limitat perquè, a més del veto rus, estan sorgint problemes amb l'exportació als països del nord d'Àfrica causats per la crisi econòmica i el proteccionisme polític". La Federació de Cooperatives demana que es faciliti l'arrencada d'arbres per reduir la producció.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: