Lleida
15 - 30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

25 maig 2018

L'IRTA i la URV creen un campus universitari dedicat a la recerca alimentària i agràriaUn nou conveni permetrà fer pràctiques de grau, màster i doctorat a les instal·lacions de recerca de Mas Bover, Sant Carles de la Ràpita i Amposta


El rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Antón Ferré, i el director general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Josep Monfort, han signat un conveni per crear el Campus Universitari de recerca agrària i alimentària.

La finalitat és oferir als estudiants de grau, màster i doctorat de la URV la possibilitat de fer pràctiques a les instal·lacions de l'IRTA de Mas de Bover (Tarragonès) i de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i a l'Estació Experimental d'Amposta. Es pretén "facilitar l'aprenentatge en l'aplicació de conceptes teòrics en programes de recerca i desenvolupament" i incentivar la investigació. Per aquest motiu, el Campus URV-IRTA estarà també al servei de tota la comunitat científica nacional i obert a la col·laboració internacional en l'àmbit de la recerca.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: