Lleida
16-32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

29 maig 2017

UP presenta denúncia contra Dia per un possible cas de venda a pèrdues de préssecs i nectarines a LleidaDesprés de detectar que venien la fruita a 0,70 euros el quilo quan el preu mínim de venda al públic és de 2,80, segons dades del Ministeri


Unió de Pagesos ha presentat aquest divendres un escrit de denúncia a les autoritats competents de la Generalitat perquè investigui si la cadena de supermercats Dia ha infringit la llei amb un possible cas de venda a pèrdues de préssecs i nectarines en un establiment de Lleida.

El sindicat ha actuat després de detectar que es venia la fruita a 0,70 euros el quilo quan el preu mínim de venda al públic del 8 al 14 de maig ha estat de 2,80 euros el quilo, segons dades del Ministeri d'Economia. En concret, a l'establiment es van trobar bosses de nectarines de mig quilo a 35 cèntims d'euro. La denúncia s'ha presentat al Servei d’Ordenació de la Distribució Comercial (que depèn de la Direcció General de Comerç) perquè determini si l'empresa ha vulnerat la Llei d'ordenació del comerç minorista.

Fotografia: Unió de Pagesos

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats