Lleida
0 - 16° C (sol)
97% 26 km/h

19 gener 2018

Agramunt estrena la nova llar d'infants municipal amb 36 alumnesEls plors d'uns s'han combinat amb les rialles d'altres en el primer dia de curs al nou centre, construït després del desbordament del riu Sió l'any 2015


La nova llar d'infants municipal d'Agramunt (Urgell), l'Era, ha començat aquest dimarts la seva activitat amb 36 alumnes, tot i que estan preinscrits 40, que s'aniran incorporant al llar del curs. Els plors d'alguns nens s'han trobat amb les rialles d'altres en el primer dia de curs al nou equipament, que substitueix la llar d'infants que es va construir als anys 90 en zona inundable. L'antiga guarderia va ser un dels equipaments afectats pel desbordament del riu Sió el novembre del 2015.

De fet, estava situada a pocs metres de la residència geriàtrica on van morir quatre àvies ofegades per l'aigua que va negar els baixos on dormien. Aleshores, l'Ajuntament va decidir traslladar la llar d'infants seguint les directrius fixades per l'Agència Catalana de l'Aigua i la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre. Aquest dimarts els alumnes han estrenat les classes del nou equipament, que ha costat poc més de 680.000 euros i on s'aplicarà el corrent pedagògic de l'educació viva, un projecte educatiu basat el contacte amb els elements naturals propis de l'entorn.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: