Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

Aspa deixarà de concedir permisos per caçar el tord l'any que ve en senyal de dol per la mort dels dos agents ruralsL'ajuntament ha fet aquest diumenge un homenatge íntim a les famílies i companys de les víctimes


L'Ajuntament d'Aspa (Segrià) ha anunciat que la temporada que ve no concedirà permisos de cap de setmana per caçar el tord al municipi en senyal de dol per la mort dels dos agents rurals tirotejats per un caçador el passat 21 de gener. Precisament, l'autor confés del crim s'havia desplaçat a Aspa per practicar aquest tipus de caça que, segons l'alcaldessa, Maria José Invernon, està massa poc controlada.

Per això des del consistori exigeixen al Departament d'Agricultura que defineixi un nou protocol més restrictiu que protegeixi els agents rurals que han de controlar aquesta pràctica. El consistori ha organitzat aquest diumenge un homenatge íntim a les famílies i companys de les víctimes.

Els permisos per caçar el tord se solen donar als mesos de gener i febrer durant el cap de setmana però l'any que ve al vedat d'Aspa no es concediran. L'alcaldessa assegura que les mesures exigides per concedir-los no són suficients i, per tant, cal evitar riscos.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: