Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

Campanya per celebrar la Setmana del Comerç a les BorgesSe sorteja una escapada rural entre les persones que comprin als establiments adherits a l’Agrupació de Comerciants.


Amb motiu de la celebració de la Setmana del Comerç l’Agrupació de comerciants porta a terme la campanya que dur per títol “Gaudeix de la primavera a les Borges Blanques” i té com a objectiu la promoció del comerç local.

Des d’aquest dilluns dia 20 de març i fins al dissabte 25 les Borges celebra una campanya on se sorteja una escapada rural entre les persones que comprin als establiments adherits a l’Agrupació de Comerciants.

Segons ha declarat la presidenta de l’Agrupació, Montserrat Pijuan, “per cada compra s’entrega una butlleta que s’ha de dipositar dins de l’urna col·locada a l’entrada del consistori borgenc. El dissabte a les 13.30 hores a la plaça Porxada es durà a terme el sorteig entre totes les butlletes”. Pijuan també ha informat que “aquesta és una campanya que s’està duent a terme simultàniament a diferents poblacions de Catalunya impulsada i coordinada per la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya”.

Paral·lelament, l’agrupació també ha organitzat pel matí de dissabte a la mateixa plaça una activitat pels més petits de casa titulada “Dibuixem la primavera” i que consistirà a pintar el terra de la plaça amb guixos els colors de la primavera. Per poder participar en aquesta jornada és necessari realitza una inscripció prèvia al web comerciantsborges.cat, als comerços adherits, a l’adreça de correu electrònic silviamansilla@lesborgesblanques.cat o bé trucant al telèfon 973 15 28 05 fins el dia 22 de març. Els infants que participin podran gaudir d’un esmorzar amb coca i xocolata.

Paral·lelament, amb les compres els comerços adherits també reparteixen una bossa reutilitzable per tal d’incentivar el reciclatge i contribuir amb el medi ambient.

Informació i fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: