Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

Crema una nau a Alcarràs amb 1.000 tones de palla i festucaVuit dotacions de Bombers van treballar en l’extinció


Un incendi va cremar ahir 700.000 quilos de palla i 300.000 quilos de festuca que estaven acumulats en l’interior d’una nau aïllada en la localitat d’Alcarràs.

Un incendi va cremar ahir 1.000 tones de palla i festuca que estava en l’interior d’una nau que està aïllada a l’Avinguda Devesa sense número d’Alcarràs. Tot i així, l’estructura de formigó del magatzem no va quedar afectada a causa de les flames i del calor que es va originar en l’interior.

Els serveis d’emergència van rebre el corresponent avís d’alerta a les 7.16 hores, moment en el que l’alertant informava que sortia fum d’una nau situada en la localitat lleidatana. Ràpidament, es va activar el corresponent protocol d’extinció d’incendis i fins al lloc dels fets es van desplaçar un total de 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat. En arribar van comprovar que l’incendi estava confinat en l’interior del magatzem. Per aquesta raó, va ser necessària també la presència d’una excavadora per tal de retirar les plaques de metall que hi havia en les parets de la nau per remullar de la millor manera possible l’interior d’aquesta i que, a més, hi hagués ventilació.

Així, les efectius dels Bombers van continuar treballant en les labors d’extinció de l’incendi, que van aconseguir controlar conforme van anar passant les hores. De fet, a les 17.00 hores només quedaven dues dotacions, mentre que a les 19.00 hores aquestes es van retirar. En aquest sentit, el foc va cremar uns 70.000 quilos de palla i, a més, 300.000 quilos de festuca.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: