Lleida
12 - 21° C (pluja)
97% 26 km/h

15 octubre 2018

Desactivada l'alerta per l'onada de fredEl Servei Meteorològic de Catalunya preveu que la mínima pugi lleugerament, tot i que al Pirineu i al Prepirineu les temperatures presentaran lleugers descensos.


Protecció Civil ha desactivat aquest dijous al migdia l'alerta del Procicat per l'onada de fred. El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que la temperatura mínima pugi lleugerament, tot i que al Pirineu i al Prepirineu presentaran lleugers descensos.

A la Depressió central la temperatura es mourà entre els 0 i els -5 graus centígrads, al prelitoral se situarà entre -1 i 4 graus i al litoral entre els 3 i els 8 graus. En canvi, al Pirineu i al Prepirineu es mourà entre e -8 i -3 graus centígrads. L'alerta per l'onada de fred es va activar diumenge passat amb l'inici del descens de les temperatures cap a valors extremadament baixos en relació als habituals en el conjunt de Catalunya. Les temperatures mínimes més baixes durant tot l'episodi d'onada de fred es van registrar dissabte, a Tossa d'Alp es van moure entre -16 i 1 grau, a Espot entre -15 i 9 i a Prades entre -11 i 4 graus centígrads.

Fotografia: Xavier Coll

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: