Lleida
10 - 21° C (boira i sol)
97% 26 km/h

14 novembre 2018

El Cinquè Llac, finalista en uns premis internacionals de turisme a LondresEl projecte del Pallars Jussà ha rebut una menció especial dins la categoria de millor contribució a l'economia local


La proposta de vacances de turisme El Cinquè Llac ha estat finalista als prestigiosos premis de turisme responsable World Responsible Tourism Awards que s'han entregat aquest dimecres en el marc de la fira de turisme World Travel Market de Londres. El projecte del Pallars Jussà ha competit amb altres iniciatives internacionals provinents de països com Sudàfrica, Estats Units o Índia.

A més a més, el Cinquè Llac ha rebut una menció especial 'One to watch' (iniciativa a tenir en compte) dins la categoria de Millor contribució a l'economia local. El Cinquè Llac és una ruta circular de senderisme responsable i sostenible, en 5 etapes, pel Pirineu de Lleida. L'itinerari és de mitja muntanya i assequible a tota mena d'aficionats. Les etapes transcorren pels Pallars i l'Alta Ribagorça.

Durant més de 100 km el senderista descobreix indrets com el pla de Corts, la vall Fosca i la vall de Manyanet o el llac de Montcortès.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: