Lleida
12 - 21° C (pluja)
97% 26 km/h

15 octubre 2018

El Govern destina prop de 400.000 euros de la taxa turística a la demarcació de Lleida



Els diners serviran per crear o rehabilitar infraestructures i espais turístics, recuperar itineraris, millorar la senyalització o donar suport a algunes iniciatives


La Generalitat, a través de la Direcció General de Turisme, destina 398.686,72 euros a projectes de foment territorial del turisme a la demarcació de Lleida. Aquests diners, obtinguts de l'impost sobre estades en establiments turístics, serviran per crear o rehabilitar infraestructures i espais turístics, recuperar itineraris, millorar la senyalització o donar suport a algunes iniciatives turístiques, entre d'altres.

Així, s'ha concedit una subvenció de 225.000 euros a l'Ajuntament d'Organyà (Alt Urgell) per a l'impuls del projecte 'Turisme Esportiu Organyà 2020', i un ajut de 173.686,72 euros al consell comarcal del Pallars Sobirà per dinamitzar el turisme a la comarca, en particular per a la Ruta de l'electrificació.

En total, la Generalitat ha concedit enguany 3 milions d'euros en subvencions a diferents ens locals de Catalunya, amb l'objectiu de donar suport al desenvolupament de diversos plans de foment territorial del turisme.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaç



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: