Lleida
-1 - 11° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

17 desembre 2017

El Govern obrirà dimecres la primera fossa comuna de la Guerra Civil al Pallars JussàRomeva: "Com es poden amenaçar els voluntaris, en quin món vivim?"


El conseller d'Exteriors de la Generalitat, Raül Romeva, va anunciar que dimecres vinent s'obrirà la primera fossa comuna de la Guerra Civil al Pallars Jussà. Actualment hi ha 500 fosses identificades i el Govern treballa en el pla de fosses i paral·lelament en el registre genètic per a familiars, amb l'objectiu de poder creuar les dades de les restes i dels familiars per poder fer les identificacions.

Romeva: "Com es poden amenaçar els voluntaris, en quin món vivim?"

El conseller d'Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Raül Romeva, s'ha mostrat convençut que els catalans aniran a votar l'1 d'octubre i es farà "amb el mateix plantejament de totes les eleccions". En una entrevista al 324 Romeva ha argumentat que "es fa molt difícil d'entendre" l'equidistància entre la voluntat de posar les urnes i les respostes de l'Estat. "No se què faran", ha dit en referència a l'Estat, però si la gent "vol votar, votarem", i s'ha preguntat "com es poden amenaçar els voluntaris, en quin món vivim?". Amb tot, Romeva ha assegurat que la proposta de referèndum pactat amb el govern espanyol "continua sobre la taula".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats