Lleida
13 - 26° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

21 maig 2018

El Pallars Sobirà es converteix en un destí turístic per a més de 12.000 escolarsEls joves arriben atrets pel ràfting i el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici


El Pallars Sobirà s'ha convertit en un destí turístic per a més de 12.000 escolars d'arreu que arriben atrets pels esports d'aventura i el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Pràcticament tots contracten una baixada amb ràfting i el 80% una sortida guiada al Parc Nacional.

Com a tercera opció hi ha el barranquisme, els parcs d'aventura o les excursions a cavall. La majoria d'escolars realitzen una mitjana de tres activitats, xifra que representa una contractació en dos mesos d'unes 36.000 activitats. El sector turístic de la comarca és mostra satisfet per les xifres i parla d'un augment d'un 10% respecte a la temporada anterior.

Els primers beneficiats de les sortides, de final de curs dels escolars, són les empreses d'esports d'aventura que veuen com, de dimarts a dijous, tenen plena ocupació en uns mesos fluixos, tret dels caps de setmana. Els establiments turístics com hotels i albergs també es beneficien d'aquests grups d'escolars que arriben de des de les illes Canàries, el País Basc, Andalusia, el País Valencià, Madrid, Múrcia i també Catalunya.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: