Lleida
-2 - 9° C (sol)
97% 26 km/h

23 febrer 2018

Els catalans que van visitar les terres de Lleida l'any passat van generar 592 milions d'euros d'ingressos turísticsLes comarques més visitades van ser el Segrià, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, la Val d'Aran i la Noguera, principalment a l'estiu i a l'hivern


Els turistes catalans que van visitar algun punt de les terres de Lleida entre el setembre de 2015 i el setembre de 2016 van generar 592 milions d'euros d'ingressos turístics directes. Així ho ha determinat l'enquesta sobre el turisme català que visita la demarcació de Lleida elaborada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a través de la Càtedra de Turisme d'Interior i de Muntanya (TIM) de la Universitat de Lleida (UdL).

Els resultats d'aquest estudi han estat presentats aquest divendres al saló B-Travel i també han posat de manifest que les comarques més visitades van ser el Segrià, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, la Val d'Aran i la Noguera, principalment els mesos d'estiu i hivern. Un total de 1.661.000 catalans majors de 16 anys van visitar almenys una vegada la Ponent o el Pirineu durant l'any passat i d'aquests, un 42% són excursionistes.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat l'encarregat de presentar l'enquesta, que va ser encarregada a l'empresa GESOP per la Càtedra TIM i es va dur a terme a finals del mes d'octubre de 2016. Es va prendre com a període de referència l'any transcorregut entre setembre de 2015 i setembre de 106 i per tant permet incorporar totes les temporades i especificitats turístiques de la demarcació.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: