Lleida
19 - 36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

22 agost 2018

Els punts d'informació de la brama del cérvol de Boumort i l'Alt Pallars van registrar uns 2.500 usuarisAquest servei es va activar els mesos de setembre i octubre amb l'objectiu de canalitzar les visites cap a zones de fàcil observació i accés


Els serveis d'informació de la brama del cérvol que el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) va activar a les Reserves Nacionals de Caça de Boumort i de l'Alt Pallars aquesta tardor van rebre 2.496 usuaris. Concretament, 1.585 visitants a Boumort i 911 persones a l'Alt Pallars.

A la zona de l'Alt Pallars s'han fet fins a 174 observacions de mascles de cérvol i 419 de femelles. Els punts d'informació que es van activar els mesos de setembre i octubre pretenien canalitzar les visites cap a zones amb més possibilitats d'observar fàcilment la brama del cérvol, en llocs de fàcil accés, on hi havia desplegats informadors amb material òptic que ajudaven els visitants a gaudir de la brama. També, d'aquesta manera, s'evitava que els visitants haguessin de fer moviments erràtics a la recerca infructuosa dels cérvols, la qual cosa generava molèsties innecessàries als cérvols i a altres espècies.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: