Lleida
16-33° C (destapat)
97% 26 km/h

27 maig 2017

Urbanisme dóna llum verda al projecte de Baqueira Beret a la PeüllaL'empresa preveu desenvolupar aquestes actuacions en tres etapes de sis anys de durada cadascuna, amb una inversió global estimada de 22,85 milions d'euros


La Comissió territorial d'urbanisme de l'Alt Pirineu ha emès aquest dijous un informe favorable a la modificació del Pla especial urbanístic de l'àrea esquiable Peülla-Montanyó-Rialba, que impulsa Baqueira Beret i tramita l'Ajuntament d'Alt Àneu.

El canvi preveu la reducció de l'àmbit de la Peülla, la incorporació de nous usos vinculats a l'atenció als visitants del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'adequació de serveis i aparcaments, i el replantejament de la xarxa de telecadires per millorar la connexió de la zona amb la resta del domini esquiable. L'emissió d'aquest informe dona llum verda per continuar amb la tramitació de la modificació del Pla especial, que fins ara es trobava aturada. L'empresa preveu desenvolupar aquestes actuacions en tres etapes de sis anys de durada cadascuna, amb una inversió global estimada de 22,85 milions d'euros.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats