Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

Ipcena denuncia un mosso de les Borges per disparar el gat d'una veïna amb una escopeta de perdigonsEls ecologistes demanen que sigui apartat del cos


El grup ecologista Ipcena ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra un home de les Borges Blanques a qui acusen de disparar el gat d'una veïna amb una escopeta de perdigons. La denúncia per un presumpte delicte contra els drets dels animals l'han presentada tant l'entitat com la propietària de l'animal.

Es dona la circumstància que el denunciat és agent dels mossos de la comissaria de Tàrrega i els ecologistes reclamen al Departament d'Interior que l'aparti del cos. Asseguren que una persona que "dispara una arma en ple nucli urbà i que infringeix la llei no és apta per exercir d'agent de l'autoritat", segons el portaveu d'Ipcena, Joan Vàzquez. Vàzquez també ha anunciat que al setembre presentaran denúncia administrativa davant del Departament de Territori i Sostenibilitat i també una altra denúncia al jutjat de guàrdia de Lleida amb el suport de protectores i altres organitzacions animalistes del territori. L'animal ha sobreviscut i es recupera de les ferides.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: