Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

La 55a Fira de l’Oli i les Garrigues tindrà espectacles de cuina en directe de 3 xefs amb 4 estrelles Michelin



El certamen assoleix el 100% d’ocupació amb més de 160 estands, i aconsegueix el rècord històric de 32 expositors al Pavelló de l’Oli


El Parador de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació territorial de la 55a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, en un acte molt concorregut en el qual l’organització ha anunciat que ja ha assolit el 100 per cent d’ocupació d’expositors presents al certamen, amb més de 160 estands, dels que n’hi ha 32 empreses que ocuparan 37 estands, fet que suposa el rècord històric d’expositors presents al Pavelló de l’Oli, superant els 31 de l’any 2015, i també hi haurà 46 expositors més que han agafat 52 estands al Pavelló Comercial, uns altres 16 a la carpa de productes de proximitat, 5 expositors a l’exterior del recinte i una cinquantena de botigues artesanals, d’alimentació ràpida i altres atraccions a l’exterior.

La Fira tindrà lloc durant els dies 19, 20 i 21 de gener de 2018 a les Borges Blanques i aquest any vol posar en valor l’oli verge extra com a element bàsic de la cuina de qualitat, basada en la Dieta Mediterrània, i com a font de salut i de prevenció de malalties cardiovasculars. Així, segons ha destacat l’alcalde de la capital garriguenca, Enric Mir, enguany hi haurà cada dia al vespre un xou cooking en directe, amb 3 reconeguts xefs que acumulen 4 estrelles Michelin.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaç



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: