Lleida
17 - 32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

19 agost 2018

La Cherokee Rider 2017 aplegarà més d'un centenar de motosL’esdeveniment motociclista se celebrarà del 20 al 22 d’octubre, amb punt de partida i d’arribada a Sort i un recorregut de 565 km per les comarques del Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l’Alt Urgell, el Solsonès i la Val d’Aran


La Diputació de Lleida, mitjançant el programa “Moturisme Ara Lleida” que impulsa el Patronat de Turisme, col·labora amb la celebració de la primera Cherokee Rider 2017, que tindrà lloc del 20 al 22 d’octubre amb punt de partida i d’arribada a Sort, capital del Pallars Sobirà.

La Cherokee Rider 2017 és un esdeveniment per als amants de les motos de caràcter no competitiu, per carreteres obertes al trànsit pel Pirineu i el Prepirineu amb punt de partida i arribada a Sort, i un recorregut de més de 565 km per als qui triïn la ruta llarga, que discorrerà per les comarques lleidatanes del Pallars Sobirà, l’Alt Urgell, el Solsonès, el Pallars Jussà, l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran.

La presentació de la Cherokee Rider 2017 ha tingut lloc aquest matí a la Diputació de Lleida amb la participació de la vicepresidenta primera de la Diputació, Rosa M. Perelló; Lluís Juanmartí, organitzador de la cursa, i el director del Patronat de Turisme, Juli Alegre.

Rosa Perelló ha explicat que la Cherokee Rider va més enllà d’una concentració motorista, ja que es tracta d’un esdeveniment que vol posar en valor els diferents atractius turístics del nostre territori, motiu pel qual compta amb el suport de la Diputació de Lleida i el programa “Moturisme Ara Lleida” que impulsa el Patronat de Turisme.

Per la seva banda, Lluís Juanmartí ha explicat que en la Cherokee Rider es preveu la participació de més d’un centenar de motos. El període d’inscripció encara restarà obert fins al final d’aquesta setmana.

El programa d’aquest esdeveniment preveu que el divendres 20 d’octubre, a partir de les 4 de la tarda al centre de Sort, capital del Pallars Sobirà, s’iniciaran les verificacions de tots els participants i es procedirà a fer el lliurament dels regals de benvinguda. Totes les motos quedaran aparcades i exposades al centre de la capital del Pallars Sobirà.

El dissabte 21 d’octubre, a partir de les 7.30 hores, començarà el recorregut amb moto en tres etapes, amb l’opció de triar la ruta de 370 km o la de 565 km. Totes dues tindran el punt de sortida i arribada a Sort. L’itinerari del primer tram, comú per a les dues opcions, es donarà a conèixer la nit del dissabte, mentre que els trams segon i tercer, no es coneixeran fins al moment que passin pel punt de control habilitats per l’organització.

Tots els participants gaudiran de paisatges espectaculars del Pirineu i el Prepirineu, i els qui facin el recorregut llarg passaran per 5 ports de muntanya, amb una combinació de corbes tècniques, ratoneres i ràpides, amb un 90 % de bon asfalt i per carreteres poc conegudes i poc transitades. L’hora prevista d’arribada per al dissabte a la tarda a Sort serà entre les 17.00 i les 19.00 hores, segons si s’ha triat l’itinerari curt o el llarg.

Lluís Juanmartí ha detallat també l’ampli programa que s’ha preparat tant en l’àmbit gastronòmic com festiu per a tots els participants en aquesta primera Cherokee Rider, que permetrà gaudir de les rutes, els paisatges i la gastronomia a més de les activitats previstes a Sort per a tots els inscrits en aquest esdeveniment. Juanmartí s’ha mostrat molt satisfet pel bon nivell d’inscripcions que s’ha registrat fins ara, com també pel programa que s’ha preparat, “perquè estem aconseguint donar una imatge d’autenticitat”.

Per la seva banda, el director del Patronat de Turisme ha explicat el suport de l’ens que representa a la Cherokee Rider. “Es tracta d’una concentració no pas gran però sí autèntica, que encaixa perfectament en els objectius del projecte ‘Moturisme Ara Lleida’ que impulsa el Patronat de Turisme”, ha manifestat Juli Alegre. El programa “Moturisme” disposa actualment de 90 establiments adherits. Tots ofereixen una sèrie de serveis a les seves instal·lacions específicament pensats per atendre les necessitats i facilitar al màxim la comoditat del turista motoritzat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: