Lleida
12 - 21° C (pluja)
97% 26 km/h

15 octubre 2018

La Mollerussa Lan Party celebra deu anys i assoleix nou registre amb 614 inscritsL'alcalde, Marc Solsona, destaca que és un certamen plenament consolidat i destaca que el fet de ser "proper" és un dels seus èxits


La Mollerussa Lan Party torna a assolir, amb 614, un nou rècord d’inscrits en la que està sent una de les millors edicions del saló, coincidint amb la celebració del seu desè aniversari. L’alcalde de Mollerussa i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, s’ha referit al certamen com una cita plenament consolidada alhora que ha posat en valor el caràcter “proper i de proximitat” de l’esdeveniment. Ho ha dit en el marc de la visita d’autoritats que ha tingut lloc aquest divendres a la tarda a la trobada tecnològica d’enguany, la qual han visitat també aquest matí prop de 200 estudiants de tres centres del Pla d’Urgell.

Solsona ha estat acompanyat pel director de l’ens firal, Poldo Segarra; el representant de l’Associació Mollerussa Lan Party, Eduard Roca, i altres autoritats locals.

La Mollerussa Lan Party va obrir portes, per cinquè any consecutiu, el dijous a la tarda, atenent així a una demanda plantejada pels participants –abans ho feia divendres–, i romandrà oberta fins al diumenge a les 6 de la tarda. Al llarg d’aquestes 72 hores non estop de party, la convocatòria ofereix nombroses activitats entre xerrades, tallers o tornejos, amb 7.500 euros en premis per als guanyadors d’aquests últims, una xifra que també s’ha augmentat en els darrers anys i que esdevé un atractiu més per als participants.

A part de la party pròpiament dita, i que esdevé la primera de Catalunya i la tercera o quarta a nivell estatal, depenent de l’any, des de l’organització s’incideix en les darreres edicions en introduir activitats que permetin apropar la trobada al públic general. En aquesta línia, i a més de realitzar conferències i tallers oberts als visitants, l’any passat es va crear la MLP Kids, un apartat adreçat a nens i joves que encara no tenen edat per inscriure’s però sí que poden estar interessats.

A aquest apartat s’ha referit precisament aquesta tarda l’Eduard Roca, que ha destacat la bona resposta en aquesta segona edició de la MLP Kids, amb la participació de tres centres educatius –La Salle Mollerussa, l’Escola Minyons d’Urgell de Fondarella i l’escola Les Arrels de Mollerussa –, amb uns 200 nens i joves que han visitat aquest divendres el saló i han portat a terme diferents activitats.

Cal recordar que demà dissabte al matí està previst el taller gratuït Descobreix l’Scratch, adreçat a joves entre 9 i 12 anys i que realitzarà la firma Engijoc. Així mateix, el públic visitant podrà participar, previ pagament, de l’activitat Laser Tag, un joc esportiu que simula un combat entre dos equips i que funciona amb disparadors d’infrarojos.

Per als participants a la party, que ha superat ja els 607 inscrits de l’any passat, arribant de moment als 614 i a falta que demà encara aquesta xifra pugui augmentar, dissabte és la jornada més esperada, amb nombrosos tornejos, alguns de nous com l’Overwatch, el Tekken 7 o el Playerunknown’s BattleGrounds, que s’afegeixen a molts altres com el League of Legends o el Counter Strike: Global Offensive, a més de diferents tallers com un de refrigeració líquida o un d’Overcllocking amb nitrògen líquid.

 

Informació i fotografia: Fira de Mollerussa

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: