Lleida
19 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

24 juny 2018

La Seu d'Urgell demana la retirada dels pals i la bandera espanyola de la comissaria de la policia de l'EstatL'Ajuntament ha aprovat una moció presentada per ERC en la que insta a complir la normativa urbanística


L'Ajuntament de La Seu d'Urgell va aprova una moció ahir dimarts, presentada per ERC, en la que demana que es faci complir la normativa a la policia de l'Estat i se'ls insti a retirar les astes i la bandera espanyola que oneja davant de la comissaria. L'any 2009 el consistori va donar permís al cos de policia per realitzar obres a l'edifici i es va concedir permís per situar al carrer un tòtem on s'hi pot llegir la paraula 'Policia' i es va denegar per posar les banderes (catalana, espanyola i europea) a la via pública.

Incomplint la normativa urbanística en aquest tòtem hi oneja la bandera espanyola. Ara, amb la moció aprovada s'instarà a la subdelegació del govern espanyol a Lleida que retiri les astes i la bandera. La moció va ser aprovada amb els vots favorables d'ERC i PDeCAT. Totes dues formacions han insistit que no es tracta d'una qüestió de banderes sinó de fer complir la normativa urbanística.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: