Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

19 juliol 2018

L'Aquelarre inicia la venda d'entrades per a la Casa d'Estiu del Mascle CabróUn espai destinat a totes aquelles persones que desitgin viure l’Aquelarre des d’una perspectiva més tranquil·la.


La Casa d’estiu del Mascle Cabró, ubicada a la terrassa de l’església de Sant Domènec i amb vistes a l’escenari de Cal Racó, acollirà l’espai de pagament de la festa. Es tracta d’un espai destinat a totes aquelles persones que desitgin viure l’Aquelarre des d’una perspectiva més tranquil•la i sense perdre’s cap detall de l’espectacle ni dels correfocs de la Plaça de Cal Racó. Ofereix una terras

El dia 10 d’agost s’inicia la venda d’entrades de la Casa d’Estiu del Mascle Cabró del XL Aquelarre de Cervera. El preu de les entrades és únic i és de 25,00€/entrada (tan adults com infants) i l’aforament està limitat a un màxim de 300 persones. No s’admetran reserves.

Les entrades es poden adquirir a la Paeria de Cervera (pl. Major, 1) en horari de 10 a 14 hores fins el dia 25 d’agost de 2017 i el dia 26 d’agost de 10 a 14h i de 17 a 20 hores a la Fira del Gran Boc.

En el moment de la seva compra i pagament s’entregarà una tiquet-entrada, que es bescanviarà per una polsera en el moment d’accés a la casa, a partir de les 22 hores del dissabte 26 d’agost de 2017.

Aquest espai disposa d’accés amb mobilitat reduïda.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: