Lleida
17 - 32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

19 agost 2018

Les Borges inicia els tràmits per a construir un Teatre municipal polivalentEl plec de clàusules també especifica que haurà de tenir una capacitat aproximada de 360 seients i flexibilitat d’ús, per a funcionar també com a auditori, sala de ball, entre altres usos firals


La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació el plec de clàusules i la convocatòria de licitació de la redacció del projecte bàsic i executiu, i altra documentació tècnica requerida, d’un Teatre municipal polivalent.

La capital de les Garrigues ha anunciat la licitació pel termini de 45 dies naturals del projecte que contempla, entre altres, que estarà emplaçat al carrer Borges del Camp, número 33, en un solar de 1.460,20 m2 de superfície. El plec de clàusules també especifica que haurà de tenir una capacitat aproximada de 360 seients i flexibilitat d’ús, per a funcionar també com a auditori, sala de ball, entre altres usos firals complementaris.

Igualment, especifica que tindrà una graderia plegable, escenari telescòpic de 2 nivells amb acústica variable, un “office” per a cafeteria, entre altres usos, per un pressupost indicatiu d’1.750.000 euros, IVA inclòs.

La primera tinent alcalde, Núria Palau, ha exposat que “a banda de ser un compromís electoral amb la ciutadania, aquest és un equipament molt necessari per a una capital com les Borges, ja que l’actual congestió i característiques dels pavellons poliesportius, que ara s’utilitzen per a aquests usos, sobrepassen sovint la seva capacitat, i no permeten acollir algunes activitats culturals que requereixen unes característiques concretes com les que tindrà aquest futur Teatre municipal polivalent”.

Palau ha afegit que “per fer el millor projecte possible, hem anat a visitar diversos Teatres moderns i amb els equipaments més avançats, a banda de crear una comissió assessora integrada per tècnics experts”.

Pel que fa a les dades econòmiques del contracte del concurs de licitació es fixa en un preu màxim de 88.500 euros més IVA. En relació al termini i durada del contracte, es preveu que el projecte bàsic i la llicència ambiental triguin uns 2,5 mesos. Pel que fa a l’estudi de Seguretat i Salut, els documents de Medi Ambient, el projecte executiu i d’instal·lacions i Certificació Energètica, Equipament, Mobiliari i Senyalística, inclòs el seguiment de producció i muntatge, el document d’adequació a la llei de prevenció d’incendis i d’espectacles públics i activitats recreatives, el pla d’autoprotecció i l’inicial de conservació i manteniment de l’edifici, trigui 5 mesos més.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: