Lleida
16-33° C (destapat)
97% 26 km/h

27 maig 2017

L'Incasòl treu a la venda més de 39.000m2 de sòl industrial de Lo Tossalet Roig, a AlcarràsEs comercialitzen set parcel·les destinades a usos industrials, comercials, per a oficines o magatzem


L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, inicia la comercialització per concurrència d’ofertes del sector industrial Lo Tossalet Roig d’Alcarràs, al Segrià. En total, surten a la venda 7 parcel·les per a indústria aïllada gran, petita i entre mitgeres destinades a usos industrials, comercials associats a la producció, oficines i magatzem.

Els terrenys sumen una superfície total de 39.393m2 de sòl i 36.184m2 de sostre, distribuïts en parcel·les que oscil·len entre els 2.284m2 i els 9.780m2 de superfície.

Les sol·licituds es poden presentar des d’avui i fins a les 14:00 hores del dia 20 de juny al registre de l’INCASÒL. Els detalls de la concurrència es poden consultar a la direcció Comercial de l’INCASÒL, l’Ajuntament d’Alcarràs i en aquest enllaç.

Lo Tossalet Roig té una superfície de prop de 20 hectàrees. Es troba situat a l’est de la autovia N-II, entre aquesta i el casc urbà d’Alcarràs, ocupant un àmbit de creixement natural per a noves activitats productives en aquest terme municipal.

Informació i fotografia: Incasòl

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats