Lleida
10 - 19° C (pluja)
97% 26 km/h

16 novembre 2018

L'INCASÒL ven una parcel·la del sector La Torre d'Agramunt a Torrons Vicens i n'exhaureix el sòl disponibleL'empresa ampliarà les seves instal·lacions actuals i desenvoluparà un nou projecte que generarà 50 llocs de treball nous


L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha venut a l’empresa Torrons Vicens, SL, la parcel·la número 1 del sector La Torre, al terme municipal d’Agramunt (Urgell). Els terrenys tenen una superfície de 25.038,06 m² i un preu de venda de 653.493,37 euros.

Amb aquesta comercialització l’INCASÒL exhaureix les parcel·les disponibles en aquest sector industrial.

La companyia hi desenvoluparà dos projectes nous. D’una banda, destinarà el 40% dels terrenys adquirits per ampliar el magatzem regulador i el departament d’expedicions, que actualment ja estan ubicats en aquest mateix sector. I per l’altra, en el 60% de superfície restant, construirà una planta de tractament de cacau, per a l’elaboració de cobertures de xocolata. Aquest projecte, que tindrà una durada d’aproximadament quatre anys, tindrà una incidència important en els productes de Torrons Vicens perquè permetrà obtenir una major traçabilitat de les qualitats del cacau per a la fabricació de torrons, bombons i xocolates.

Amb aquests nous projectes i la seva nova inversió a Agramunt, Torrons Vicens crearà uns 50 llocs de treball nous.

El sector La Torre té una superfície de 12,82 hectàrees i ocupa uns terrenys molt ben comunicats situats al sud d’una zona industrial ja consolidada, entre el camí de la Torre i el camí vell de Tàrrega, a tocar de la rotonda amb la carretera C-14.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: