Lleida
17 - 32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

19 agost 2018

L'ocupació turística pel pont del Pilar a la demarcació de Lleida arribarà al 90%Des del Patronat de Turisme s'assegura que la situació política de Catalunya no tindrà cap efecte en les reserves ni el volum de visitants


El volum de reserves per al pont de 4 dies de la festivitat del Pilar va a ''bon ritme'', segons el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre. En aquest sentit, ha assegurat que aquest dimarts ja hi ha un 80% de les reserves fetes en hoteleria i es preveu arribar al 90%. Així mateix, ha assenyalat que pel que fa als càmpings i bungalous les reserves ''són una mica inferiors'' però que igualment es preveu arribar al 90% o fins i tot fregar la plena ocupació.

Pel que fa a la situació política que està vivint Catalunya amb el referèndum de l'1 d'octubre i una possible declaració d'independència, Alegre ha assegurat que a Lleida ''no s'ha percebut'' cap davallada de les reserves i tampoc es preveu. El director del Patronat ho ha exemplificat amb el fet que activitats del passat cap de setmana com la Fira de la Màgia de Montgai o la del Torró d'Agramunt.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: