Lleida
20-32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

26 juny 2017

Més d’un centenar d’alumnes i professors han participat en diferents seminaris pel foment de l’emprenedoriaFormació inclosa en el Programa E2, Escola d’Emprenedors que s’ha impartit en els centres educatius, Arabell, Sagrada Família, l’INS Torrevicens i al Centre de Recursos Pedagògics del Pallars Sobirà i Pallars Jussà.


Aquesta setmana s’han impartit nous seminaris de sensibilització del foment de l’esperit emprenedor a les instal·lacions dels centres educatius Arabell, Sagrada Família i l’INS Torrevicens. Per una banda, a l’INS Torrevicens se’ls hi ha impartit dos tallers de a part econòmica i financera del Pla d’Empresa a 40 alumnes de CFGS; 28 alumnes de primer d’ESO del Col·legi Arabell han participat en un taller del Joc de l’Emprenedoria de dos hores i, al Col·legi Sagrada Família s’ha impartit un taller d’Avaluació de fortaleses a 44 alumnes.

Per altre banda un grup de professors de primària del Centre de Recursos Pedagògics del Pallars Sobirà i Pallars Jussà han participat en un taller de 5 hores, en el que s’han donat les claus de com treballar l’emprenedoria en l’etàpa educativa de primària.

Aquests seminaris de sensibilització estan inclosos en el Programa E2, Escola d’Emprenedors, programa dissenyat per GLOBALleida en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora en l’àmbit del sistema educatiu, potenciar actituds positives i despertar entre els alumnes l’interès pel món de l’empresa i promoure iniciatives empresarials, mitjançant accions i activitats adreçades a alumnes i personal docent.

Per altre banda, aquesta setmana s’han fet les tutories individuals del Taller impartit els dies 6, 7 i 8 de febrer al Ceeilleida sobre, com realitzar un Pla d’Empresa. Aquest taller està dissenyat per oferir una formació especifica prioritàriament a joves universitaris en atur i a aquelles persones que han obert un negoci fa poc o que en volen obrir un de nou en poc temps, per entendre, conèixer i tenir les eines bàsiques per poder elaborar un pla d’empresa i ajudar a la persona emprenedora a analitzar els conceptes claus per crear el seu negoci.

Informació i fotografia: GLOBALleida

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats