Lleida
9 - 19° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

13 novembre 2018

Mollerussa Comercial reparteix 5.000 molleuros en premis per la campanya de Nadal que comença el 15El Mercat de Santa Llúcia amb una quinzena d’expositors i nova distribució de les carpes donarà aquest dissabte el tret de sortida


L’associació de comerciants Mollerussa Comercial repartirà enguany 5.000 molleuros en premis durant la campanya de Nadal, que començarà a partir del dia 15 i s’allargarà fins el 5 de gener. El tret de sortida, però, serà aquest dissabte amb el 21è Mercat de Santa Llúcia que aplegarà a la plaça de l’Ajuntament de les 10 del matí a les 7 de la tarda una quinzena d’expositors, la majoria amb productes de decoració nadalenca per la llar, segons ha explicat el responsable de la Cambra de Comerç a Mollerussa, Josep Anton Gaya, que ha afegit que es modificarà la distribució de les carpes.

La presentació oficial de la campanya comercial nadalenca s’ha fet aquest matí a l’Ajuntament de Mollerussa, avalada per l’alcalde Marc Solsona, qui ha comentat que avui es farà l’encesa dels llums de Nadal de la ciutat tot i que sense fer el tradicional acte d’obertura en denúncia de la situació política que viu Catalunya. Tot i això, Solsona ha indicat que Mollerussa tindrà llums de Nadal perquè “no ens podem permetre que malgrat el context, el sector comercial es vegi afectat”, tot i que no es descarta fer aturades puntuals de l’encesa durant hores determinades com a protesta simbòlica.

Pel que fa a la campanya, el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, qui ha estat acompanyat per Sílvia Molins, membre de la junta, ha explicat que s’han editat un total de 20.000 butlletes, que es repartiran entre els comerços associats i que els clients hauran de rascar per tal de trobar els premis que amaguen, el més gran dels quals és un de 1.000 molleuros a gastar en un sol dia, en concret el dia 4 de gener, en 5 establiments associats diferents i per un import màxim de 200 molleuros per establiment. També s’hi amaguen un viatge per a dues persones a Lapònia i 70 premis de 25 molleuros cada un sense data de caducitat. A més, tots els compradors que no hagin obtingut cap d’aquests premis poden participar en un sorteig de 5 premis de 100 molleuros cada un que es farà passada la campanya de Nadal. També es regalaran a través de les mateixes butlletes 700 entrades a l’Aventura de Nadal, per gentilesa de l’Ajuntament, qui també ha acordat amb l’empresa concessionària de la zona blava deixar-la sense efecte els dissabtes 23 i 30 de desembre.

Informació i fotografia: Ajuntament de Mollerussa

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: