Lleida
5 - 16° C (sol)
97% 26 km/h

21 novembre 2018

Nova temporada dels horts socials de CerveraUn projecte que va néixer l’any 2015 en el que participen una desena de persones


El regidor de Serveis Socials, Joan Prat, va visitar els tres horts de Cervera que gestionen la Paeria i Càritas amb la finalitat de donar l’oportunitat a famílies amb necessitats econòmiques de poder produir i consumir els seus propis aliments.

Enguany és la quarta temporada dels horts socials, un projecte que va néixer l’any 2015 en el que participen una desena de persones, assessorats per tres voluntaris amb coneixements de cultiu. Conreen tres terrenys d’uns 100 m2 cadascun, cedits per a aquesta finalitat per part de tres veïns de Cervera: Josep Xandri, Roser Montiu i Josep Mora.

El projecte d’horts socials i inclusius té com un dels seus objectius la creació i l’impuls d’iniciatives que generin la millora de la qualitat de vida de les persones més vulnerables i del progrés equilibrat i sostenible de l’entorn. La participació als horts socials és una garantia en la millora de l’estat d’ànim i de l’autoestima de les persones, i es considera, doncs, com una opció terapèutica, educativa i ambiental.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: