Lleida
14 - 23° C (pluja)
97% 26 km/h

20 octubre 2018

Raimat inicia la verema amb "excel·lents" perspectives de qualitat i un 10% més de producció que l'any passat



El celler de la DO Costers del Segre és un dels més primerencs d'Europa en donar el tret de sortida a la campanya, amb la seva tradicional recol·lecció del raïm manual i nocturna


El celler de Raimat, del Grup Codorníu Raventós, ha iniciat aquesta nit la temporada de verema, una de les més primerenques de tot Europa. El celler de la DO Costers del Segre preveu per enguany un volum de producció que es mourà entorn a una campanya "normal", tot i que serà un 10% superior a l'any passat. Així mateix, s'espera un raïm d'una "excel·lent" qualitat, gràcies a una primavera i un estiu més frescos de l'habitual, que han provocat una maduració més lenta i han retardat la verema uns deu dies. De nit i amb la seva característica recol·lecció manual, la campanya 2018 torna a ser orgànica amb la recol·lecció de raïm 100% ecològic de les varietats base dels seus vins: xarel·lo i garnatxa, entre d'altres. Aquesta fita consolida Raimat com un dels principals cellers estatals en posseir una de les majors superfícies certificades com a ecològica a tot el món, fins a 300 hectàrees de vinya.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaç



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: