Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

STARS4ALL i sky-live.tv emetran les Llàgrimes de Sant Llorenç des del Parc Astronòmic del MontsecSerà la nit del 12 al 13 d'agost, des de la mitjanit i fins a la una, quan els experts calculen que es podrà veure un meteor cada cinc minuts.


El portal sky-live.tv, en col·laboració amb el projecte europeu STARS4ALL, emetrà en directe la nit del dissabte 12 al diumenge 13 d'agost des del Parc Astronòmic del Montsec la pluja d'estels fugaços coneguda popularment com les 'Llàgrimes de Sant Llorenç'. La retransmissió, que durarà 60 minuts, a partir de la mitjanit i fins a la una, podrà visualitzar-se en el canal de Youtube youtu.be/-Y1nfBn_UGE, i inclourà imatges i comentaris.

La retransmissió també es farà des de l'Observatori del Teide (Tenerife), a través del canal youtu.be/XP9892oCZLU, en aquest cas, només amb imatges del cel. Una darrera opció disponible serà la de Facebook (https://www.facebook.com/skylivetv). En la distribució de les imatges a través del portal web sky-live.tv hi col·laboraran els centres de supercomputació del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya, l'Institut d'Astrofísica de les Canàries i el Centre Extremeny de Tecnologies Avançades.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: