Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

Tàrrega estrena un gran mural dedicat al referèndum de l'1-OEs tracta d'una acció conjunta de Tàrrega per la Independència–ANC i la regidoria de Cultura que s'emmarca alhora dins el projecte artístic STREETRRG.


Tàrrega ha inaugurat aquest dimecres un mural de grans dimensions que expressa el suport al dret a decidir i al referèndum previst pel dia 1 d'octubre. Es tracta d'una iniciativa de Tàrrega per la Independència-Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l'Ajuntament de Tàrrega i és obra de l'artista targarí Josep Giribet, que ha comptat per realitzar el mural amb la col·laboració dels també artistes locals Mireia González i Jordi Claramunt.

El mural s'ubica a la cantonada dels carrers de Joan Maragall i Astes de Sant Macari i ocupa una superfície de gairebé 120 metres quadrats, amb una alçada equivalent a un edifici de cinc pisos. En el dibuix s'hi pot veure una noia damunt d'una urna que pinta amb un esprai el lema 'Decidim el nostre futur'. La pintura, realitzada amb la tècnica del grafit, s'emmarca alhora en el projecte d'art urbà STREETRRG, que promou la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega des de l'any 2015 amb la finalitat d'embellir els carrers de la localitat mitjançant exponents artístics.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: