Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

Un estudi de la Fundació Josep Irla proposa una reforma del món local prenent com a referència els països nòrdicsEntre altres elements, el treball exposa les competències que haurien de tenir els municipis per garantir l’estat del benestar


La Fundació Josep Irla ha presentat aquest dijous al matí a Barcelona l’estudi 'Els municipis del benestar. Model nòrdic i nou país', que reflexiona sobre el sistema de govern del món local a Catalunya i aporta elements de debat al voltant de la seva reformulació prenent com a referència els països nòrdics. En aquest sentit, el treball exposa els elements a tenir en compte per establir un model de govern local sòlid com les competències que haurien de tenir els municipis per garantir l’estat del benestar.

La presentació de l'estudi, que ha tingut lloc al Pati Manning, ha anat a càrrec de Roger Barres, autor del treball; Dionís Guiteras, alcalde de Moià, vicepresident de la Diputació de Barcelona i secretari d’Ens Supramunicipals d’ERC; Marc Sanglas, diputat al Parlament i secretari de Política Municipal d’Esquerra Republicana; Maite Aymerich, alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, i Lluís Pérez, director acadèmic de la Fundació Josep Irla.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: